Hygiëne is een manier van leven die men aantreft in een zuiver huis, een zuiver bedrijf, een schone omgeving.

Bij de productie van voedingswaren is hygiëne de zorg voor kwaliteit die een beroep doet op ons sociaal-zijn: de klant vertrouwt erop dat de voedingswaren veilig en gezond zijn.

Op maatschappelijk vlak wordt die veiligheid van voedingswaren door de wetgever ter harte genomen via strengere internationale normen en via productaansprakelijkheid.

Het management van een voedingsbedrijf draagt dus een sociale verantwoordelijkheid om die productveiligheid optimaal te verzekeren.

MICRO-SMEDT WILT U DAARBIJ HELPEN EN BEGELEIDEN.

 

 

Micro-Smedt uw partner voor microbiologie met zin voor bekwaamheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid, en snelle service.

 

 

Belac1

 

Micro Smedt

Laboratorium voor Microbiologie

Honingstraat 2

B 2200 Herentals

tel: 014/23 00 21 gsm: 0496 60 50 34

fax: 014/21 41 81

labo@micro-smedt.be